• 100 % prismatchning

    Billigare pris någon annanstans? Skriv till oss så får du en rabattkod.

  • Fri leverans

    Köp för över 1.500 SEK så betalar vi frakten åt dig.

  • Snabb leverans

    Leverans på bara 1-2 dagar.
    Läs mer om leverans

Historien om Navipair

Navipair grundades 2022 och drivs idag av de två entreprenörerna Klaus Østergaard och Thomas Keller Carstensen. Navipair är en banbrytande app som förändrar båtbranschen genom att digitalisera hela båtägarupplevelsen. Sedan lanseringen i maj 2022 för iPhone och Android har Navipair snabbt lockat mer än 4 000 användare från 51 olika nationaliteter, vilket vittnar om dess universella tilltalande och funktionalitet.

Hjärtat i Navipair är ett globalt peer-to-peer-nätverk som gör det enklare och mer hanterbart att äga en båt . Plattformen förbinder båtägare med ett brett utbud av tjänsteleverantörer – från proffs till erfarna amatörer. Detta nätverk skapar oöverträffad transparens inom båtbranschen och gör det enkelt att hitta pålitlig hjälp för underhåll, reparationer och andra båtrelaterade uppgifter.

Navipair gör det enkelt att äga en båt

Med Navipair kan båtägare enkelt hitta hjälp, få flera offerter på jobb, tjäna pengar genom att erbjuda sin egen kompetens och dela och samordna jobb direkt via appen. Detta förbättrar inte bara båtens andrahandsvärde genom dokumentation av underhåll och reparationer, utan det ökar också ägarnas kunskap och förståelse.

För att ytterligare komplettera användarnas behov har Navipair nyligen lanserat denna webbshop . Denna expansion stödjer behovet av båtutrustning och tillbehör, vilket gör det ännu enklare för användare att komma åt de produkter de behöver direkt via plattformen. Navipair är inte bara en app; det är en revolution inom båtägande som skapar nya kontakter och upplevelser inom båtbranschen.

2 viktiga funktioner från Navipair-appen:

Dokumentera din båts liv

Med Navipair-appen kan du dokumentera allt du själv gör och som du får hjälp att göra på din båt. Det gör det lättare att komma ihåg när vad som gjordes, och det är också en riktigt bra investering: En studie visar att över hälften av alla nya båtköpare skulle vilja betala 10 % mer för en båt som är väldokumenterad! Du kan spara bilder på ditt arbete i appen, och när du köper din båtutrustning på Navipair.dk sparas dina kvitton automatiskt i appen.
Under 2024 kommer det att finnas en ny funktion som vi kallar 'Båtens tidslinje'. Här kan du kronologiskt följa båtens liv och allt som har hänt med båten – och när du säljer båten kan du skicka tidslinjen vidare till den nya ägaren. Det är smart!

I Danmark kan man söka hjälp bland 400 repair heroes. Vill du vara bland de första i Sverige?

De uppgifter som du inte vill lösa själv kan du få hjälp med att få dem gjorda. Du hittar hjälp bland andra duktiga båtägare eller proffs. Vi kallar dem Repair Heroes , och just nu finns det över 400 Repair Heroes i Danmark som är redo att hjälpa till med din båtuppgift.

Det är enkelt: Skapa uppgiften. Lägg antingen upp det på vår Marketplace och låt en Repair Hero kontakta dig med ett erbjudande, eller skicka uppgiften direkt till en eller flera Repair Heroes och be om ett erbjudande. Slutligen har du möjlighet att ge din Repair Hero en recension, som kan ses av de andra båtägarna.

Det ska vara enkelt att ha en båt – och med Navipair blir det transparent och tydligt vilka möjligheter du har för att få hjälp med dina båtuppgifter nära dig.

Navipair-appen är gratis – ladda ner idag

I videon kan du se en del av funktionaliteten i vår app. Men ännu bättre – du kan ladda ner den gratis på App Store eller Google Play Store och prova själv. Navipair är ett bra verktyg för att hålla reda på alla uppgifter du behöver göra på din båt. Både de du vill göra själv, och även de du skulle vilja ha hjälp med. Är du stadig på fingrarna kan du även erbjuda din hjälp till andra båtägare.