• 100 % prismatchning

    Billigare pris någon annanstans? Skriv till oss så får du en rabattkod.

  • Fri leverans

    Köp för över 1.500 SEK så betalar vi frakten åt dig.

  • Snabb leverans

    Leverans på bara 1-2 dagar.
    Läs mer om leverans

Garanti

Klagomål och returrätt på navipair.dk
På navipair.dk vill vi att du ska vara nöjd med ditt köp, varje gång. Om något går fel erbjuder vi naturligtvis 24 månaders returrätt. Skulle det uppstå utmaningar erbjuder vi reparation, byte, pengarna tillbaka eller prisavdrag – beroende på situationen. Detta förutsätter givetvis att reklamationen är berättigad och att olyckan inte beror på olämplig hantering av produkten. Vi har inte möjlighet att täcka merkostnader såsom montering, målning etc. som kan uppstå vid reklamationer.

Skulle du stöta på fel eller defekter vid ditt köp måste du meddela oss det kort efter upptäckten. En snabb förfrågan inom två månader anses alltid komma i tid. Det är viktigt att du kan beskriva och vid behov visa felet. Observera att vissa produkter med begränsad livslängd, såsom oljefilter, glödlampor etc, har en reklamationstid som följer produktens förväntade livslängd.

Om ditt klagomål uppfyller villkoren står vi för dina rimliga fraktkostnader. När du returnerar en vara måste den vara ordentligt inslagen. Kom ihåg att få ett kvitto på din försändelse så att vi kan återbetala dina fraktkostnader. Vi tar inte emot paket skickade av postförskott eller utan distribution.

För onödiga reklamationer måste vi tyvärr ta ut en avgift på minst 250 SEK inkl. moms, beroende på de faktiska kostnaderna.

Returadress:

Navipair ApS
Dalby Møllevej 23
6000 Kolding, Denmark

Kom ihåg att klagomål inte är detsamma som en vanlig retur. Om du ändrar orsaken till returen efter vår feedback, kommer den inte att behandlas som en standardretur.

Om vi ​​avslår ett klagomål och vi inte hör från dig inom 14 dagar kommer varan/varorna tyvärr att kasseras.

Och till sist: Kom ihåg att du med navipair alltid har hela 30 dagars returrätt . Skapa enkelt din avkastning här .